Schilders schaduw
Schilderwerk

Meer dan 40 jaar ervaring staat voor u klaar. Hoogstaand werk voor concurrerende prijzen

Bedrijven

Heeft uw bedrijfspand onderhoud of schilderwerk nodig? Hier kunnen wij u bij helpen.

Al jarenlang voeren wij projecten uit voor bedrijven, VvE’s en particulieren. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van panden, kantoren en winkelruimtes. Zo blijft uw gebouw er representatief uit zien en wordt het goed beschermd.

 Door een duidelijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Dit zorgt er ook voor dat u later op onderhoudskosten zal besparen.

Wilt u meer weten?
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. Vul hiervoor het contactformulier onderaan de pagina in.

20220901 082834

Particulier

Als u op zoek bent naar iemand om het schilderwerk of onderhoud van uw woning of pand aan uit te besteden dan staan wij voor u klaar.

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Wij helpen u met een advies op maat en kunnen daarna het werk voor u uitvoeren. Hiermee brengen en houden wij uw vastgoed in een goede staat.

 Ons doel is om een duurzame relatie op te bouwen met onze klant. Daarom hanteren wij een aanpak waarin een hoge kwaliteit en goede service centraal staat. En dat tegen een concurrerende prijs.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

20230613 120318

Gemeenten

Als gemeente moet u kunnen vertrouwen op de partijen met wie u samenwerkt. Projecten moeten op tijd af zijn en beloftes moeten worden nagekomen. Dit begrijpen wij maar al te goed. Onze werkwijze, waarin service en kwaliteit centraal staan, heeft ervoor gezorgd dat we door de jaren ontelbare vaste relaties hebben opgebouwd met onze klanten en partners. Wij zijn klaar om voor u aan de slag te gaan.

Een betrouwbare partner
Voor zowel grote als kleine klussen kunnen wij een oplossing aanbieden. Ook een onderhoudsplan voor meerdere jaren is een optie voor uw gemeente, zodat u over langere tijd verzekerd bent van representatieve gebouwen. Door een plan voor meerdere jaren zult u ook het gemak ervaren van het werken met 1 betrouwbare partner.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

20230616 183236

Wij denken met u mee voor de beste oplossing

VVE's

Één van de belangrijkste onderdelen van het onderhoudsplan van een VvE is het schilderwerk. Niet alleen vanwege de waarde van uw vastgoed maar ook voor het leefcomfort. Wij begrijpen dat het onderhoud van het schilderwerk van groot belang is. In ons vindt u een ervaren partner voor het binnen- en buitenschilderwerk.

Jarenlang plezier van mooi schilder- en behangwerk. Dat is wat wij u bieden. Door middel van de laatste technieken en het gebruik van de beste materialen kunnen wij u de best mogelijke kwaliteit bieden. Afhankelijk van uw wens of behoefte is het ook mogelijk om over langere tijd een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Zo hoeft u niet langer om te kijken naar het onderhoud.

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wens door te nemen.

20230926 130533

Wij garanderen duurzaam en net schilderwerk

Aannemers

Als aannnemer wilt u uw opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen. Het is daarom vanzelfsprekend om ook direct het schilderwerk mee te nemen. Aan ons kunt u dit werk toevertrouwen.

Ploeg Schilders heeft veel ervaring in het schilderen van omvangrijke nieuwbouwprojecten en renovaties. Hierdoor weten wij wat het inhoud om ons bij uw project en planning aan te sluiten. De jarenlange relaties die wij al hebben met verschillende aannemers hebben er voor gezorgd dat wij ook alle kennis in huis hebben voor het (periodieke) onderhoud.

Wij voeren niet alleen het schilderwerk uit. Wij kunnen uw klant ook adviseren over de beste oplossingen en de laatste trends op het gebied van schilderen en wandafwerking. Dit zal leiden tot het beste resultaat en natuurlijk een tevreden klant.

Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden en kansen te bespreken via het contactformulier onderaan de pagina.

20231027 103438

Uw klant staat centraal

Scholen

Ook scholen hebben onderhoud nodig aan het schilderwerk. Bij deze klussen komen vaak meerdere facetten aan bod, zoals buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en spuitwerk.

Omdat scholen vaak maar beperkte tijd van het jaar leeg zijn is het van belang om met een strakke planning te werken. Het team van Ploeg Schilders denkt daarin graag met u mee.

In de wintermaanden november t/m maart schilderen wij scholen aan de binnenzijde na schooltijd tussen 15:30 – 02:00 uur.

De voordelen hiervan is dat het schilderwerk de gehele winter uitgevoerd kan worden en niet alleen in vakanties. Omdat wij buiten schooltijd werken ervaren de leraren en leerlingen weinig tot geen last. En door gebruik te maken van kwalitatieve sigma coatings droogt het schilderwerk snel, is het zo goed als geurloos en zijn de wanden weer goed te onderhouden.

Werken in de avond en nacht is prijstechnisch niet duurder. Ons bedrijf werkt in de wintermaanden niet buiten, vandaar dat wij dit soort oplossingen bieden. Zo kunnen onze vakmannen hun werk blijven doen.

Naast het schilderwerk verzorgen wij ook het glaswerk op scholen. Wij adviseren altijd enkel glas te vervangen door geslaagd veiligheidsglas. De veiligheid van de kinderen wordt hierdoor nog meer gewaarborgd.

 Met een goede aanpak en het juiste onderhoud blijft het schoolgebouw in optimale conditie.

Bent u geïnteresseerd? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. Of vul het contactformulier in.

20221026 120716

Schilderen NA schooltijd? Jazeker!
In de wintermaanden november t/m maart schilderen wij scholen
aan de binnenzijde na schooltijd tussen 15:30 – 02:00 uur.

Bijzondere gebouwen

Bij bijzondere gebouwen kunt u denken aan kerken, kastelen of monumentale panden. Het schilderen van zo’n gebouw vereist vakmanschap en kennis van zaken. Daarnaast is de werkvoorbereiding vaak langer en dienen er met meer facetten rekening gehouden te worden.

Met behulp van moderne technieken kunnen wij bijzondere gebouwen weer terugbrengen in hun oude staat. Hierbij letten we op details en verliezen we het oorspronkelijke karakter van het gebouw niet uit het oog. Met producten van de hoogste kwaliteit krijgt het gebouw de beste bescherming en het fraaie uiterlijk dat het verdient.

Wilt u de mogelijkheden of uw wens met ons bespreken? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht via het contactformulier hieronder.

20231005 105142

Ieder gebouw vraagt om een unieke aanpak

Contact

Graag informeren wij u uitgebreid over onze diensten. Laat uw gegevens achter en geef aan waarover u meer wilt weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie over...
Schilderwerk particulier
Schilderwerk bedrijven
Schilderwerk gemeenten
Schilderwerk VVE's
Schilderwerk aannemers
Schilderwerk scholen
Schilderwerk bijzondere gebouwen
anders...