Schilders schaduw
Hét schilderbedrijf voor binnen en buiten, voor particulieren en organisaties

AL 40 JAAR SPECIALISTEN IN HET VAK!

Al ruim 40 jaar zijn wij de vertrouwde schilders voor bedrijven, particulieren, gemeentes, scholengroepen, VvE's en aannemers in Zuid Holland. Kwalitatief hoogstaand werk leveren voor een concurrerende prijs. Daar staan wij voor. Met deze werkwijze is in de loop der tijd een grote en vaste klantenkring opgebouwd die nog steeds groeiende is.

Scholen badge

SCHILDEREN NA SCHOOLTIJD!

Onze avondschilders werken na schooltijd, waardoor we de dagelijkse gang van zaken niet verstoren. Leerlingen en docenten worden niet gestoord in het lesprogramma.

Uiteraard werkt Ploeg Schilders binnen alleen met watergedragen materialen waardoor nare verflucht en schadelijke dampen niet aan de orde zijn.

Ons schilderschema wordt afgestemd op de behoeften van de school. Of het nu gaat om specifieke vakantieperiodes of avonden doordeweeks, wij passen ons aan. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle reactie!

ONZE DIENSTEN ONDERVERDEELD

Schilderwerk

PLOEG SCHILDERS

Het laten schilderen van uw woning of bedrijfspand is vaak een klus waar tegenop gezien wordt. Daarnaast is het vaak ook een klus waar nogal eens op bezuinigd wordt...

Roofcoatings

PLOEG ROOF COATINGS

Minder bekend is het verduurzamen van daken met een witte coating. Het draagt bij aan het behalen van  de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid, bedrijven, instellingen, vastgoed-beheerders en particulieren....

Kluswerk

PLOEG SERVICES

Onze serviceploeg is feitelijk een mobiele conciërge/TD. Wij merkten op dat op scholen en bij andere klanten deze klusjes vaak blijven liggen. Klussen zoals klemmende deuren/ramen, vervangen hang- en sluitwerk, loszittende kranen etc., voeren wij snel en vakkundig uit.  

Schilders duo 2
Roof1
VERDUURZAAM HET PLATTE DAK

Het platte dak staat volop in de belangstelling. Een plek voor de verduurzaming van gebouwen. Niet gek. Het aantal vierkante meters platte daken is enorm. De impact ook. Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is alom bekend. Minder bekend is het verduurzamen van .......

Heeft uw school een klus?
Wij hebben de klussers!

Het schilderen van een schoolpand is vaak onderdeel van meer werkzaamheden die moeten plaatsvinden. Diverse technische klussen vragen om aandacht. Ploeg schilders is hier op ingesprongen en maakt het haar opdrachtgevers heel gemakkelijk met een eigen Service ploeg. Dus of u ons al heeft ingehuurd om uw school te schilderen of u heeft alleen een paar goede 'klussers' nodig... Bel met Ploeg Schilders en vraag naar de Serviceploeg.

Contact

Graag informeren wij u uitgebreid over onze diensten. Laat uw gegevens achter en geef aan waarover u meer wilt weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie over...
Schilderwerk particulier
Schilderwerk bedrijven
Schilderwerk gemeenten
Schilderwerk VVE's
Schilderwerk aannemers
Schilderwerk scholen
Schilderwerk bijzondere gebouwen
anders...