Schilders schaduw
Een aangename ruimte met de onbegrensde mogelijkheden van behang

Glasvezel

Glasweefsel geeft hetzelfde resultaat als wandafwerking

Glasweefsel is erg sterk en bijzonder geschikt voor wanden die het zwaar te verduren hebben. Daarnaast is glasweefsel brandvertragend, wat de veiligheid van uw huis of pand ten goede komt.

Als eerste zullen wij de ondergrond schoon, egaal en vetvrij maken en daarna het glasweefsel op maat voor u aanbrengen.

Mocht u na verloop van tijd uw muur willen voorzien van een andere kleur dan is dat geen probleem. Glasweefsel is namelijk gemaakt om op te schilderen. De structuur zal ook behouden blijven.

Glasvezel

Glasweefsel is ook geschikt om te schilderen

Renovatievlies

Heeft u een nieuwbouw woning en wilt u vrij gemakkelijk een strakke afwerking op de wanden? Dan is renovatievlies iets voor u. 

Wij bieden renovatievlies aan van zeer hoge kwaliteit. Met relatief weinig moeite zien uw wanden er super strak uit en het houd ook nog een voor 99% scheuren tegen. Na het aanbrengen van het renovatievlies kunnen wij het sausen in elke kleur die u maar wenst.

Mocht u een nieuwbouw woning hebben aangeschaft, dan is renovatievlies iets om te overwegen. Graag nemen wij met u de mogelijkheden door. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier hieronder.

Behangen

Het resultaat van renovatievlies is een perfect egale muur

Designbehang

Een restyle van uw keuken of kamer is snel gerealiseerd met design behang. Als eerste zullen wij de muren behangklaar maken, waarna we het decoratieve design behang zullen plaatsen.

Accenten

Met het design behang kunt mooie accenten leggen binnen uw interieur. Met een bepaalde kleurkeuze of motief bepaalt u de sfeer binnen de kamer. Het is natuurlijk ook een optie om één muur binnen de kamer van een apart patroon te voorzien.

Luxe behang

Contact

Graag informeren wij u uitgebreid over onze diensten. Laat uw gegevens achter en geef aan waarover u meer wilt weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie over...
Glasvezel
Renovatievlies
Designbehang
anders...