Ploeg Service; de externe technische dienst voor alle klusjes op scholen die altijd blijven liggen. Handig!

Ploeg services voor scholen

Onze serviceploeg is feitelijk een mobiele conciërge/TD. Wij merkten op dat op scholen en bij andere klanten deze klusjes vaak blijven liggen. Klussen zoals klemmende deuren/ramen, vervangen hang- en sluitwerk, loszittende kranen etc., voeren wij snel en vakkundig uit.  

Ploegservice verleent haar diensten alleen aan scholen.

Appendages isoleren

In utiliteitsgebouwen is het essentieel om de energie-efficiëntie in technische ruimtes te waarborgen. Appendages, zoals afsluiters, vlinderkleppen en filters, spelen een cruciale rol in de warmwater- en verwarmingssystemen in die ruimtes. Het onvoldoende isoleren van deze appendages resulteert dan ook in aanzienlijk energieverlies. De universele isolatiematrassen zijn de ideale oplossing voor appendage isolatie waarmee onnodige energieverspilling te voorkomen is.

20231204 134721

Samen tegen energieverspilling

Hang- en sluitwerk

Heeft u hang en sluitwerk wat niet meer naar behoren functioneert of kapot is? Ploeg services kan dit voor u repareren of vervangen.

Hang en sluitwerk

Een veilig gevoel

Pantry's plaatsen

Wij verwijderen oude pantry’s en voeren deze af. 
Vervolgens verzorgen we alle benodigde voorbewerkingen en monteren nieuwe pantry’s.

Pantry3

Contact

Graag informeren wij u uitgebreid over onze diensten. Laat uw gegevens achter en geef aan waarover u meer wilt weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie over...
Ploeg service
anders...